We leven in een tijdperk waarin je als professional of ondernemer
continue moet kunnen meebewegen. Maar ons brein houdt het liefst vast aan wat het kent.
Hoe kunnen we onszelf duurzaam verbeteren?

95% van jouw gedrag is onbewust. Je denkt dat je veel controle hebt maar je wordt dagelijks geconfronteerd met toeval. Hoe je daarop reageert laat zien wat voor leiders je bent. Heb je een innerlijk anker of gaan je zwabberen wanneer dingen anders lopen? Je hebt een spiegel nodig die jou laat zien wat je werkelijk aanstuurt en of dat hetgeen is wat je nog dient. Die spiegel is Intuïst©️ (voormalig Het Levensbord©️). De Serious Play die Cato Pater in 2016 vanuit een toevalstreffer bedacht. Intuïst©️ helpt professionals en innovatieve bedrijven om veranderkracht te ontwikkelen.
Intuïst©️ is speelse en moderne coaching gekoppeld aan moderne technologie wat helpt om inzichten in actie te brengen waardoor veranderkracht ontstaat.

(Lees hier waarom je intuïtie een procesversneller is)

Het activeert intuïtieve intelligentie waardoor mensen keuzes kunnen maken waar ze echt in geloven.
Het maakt helder welke patronen en overtuigingen de verandering blokkeren.
Het verheldert oorspronkelijk talent.
Het brengt verhalen omhoog waardoor er vertrouwen ontstaat.
Het geeft direct inzicht én zet aan tot actie.

In een wereld van afbrokkelende structuren is een groter bewustzijn nodig. Mensen die weten wie zij zijn én hun intuïtie volgen maken keuzes die gebaseerd zijn op hun hogere doel. Ze hebben de ambitie om van betekenis te zijn. Maar groter nog, zij kunnen dat niet laten. Het is hun purpose die hen drijft. Intuïst gelooft dat wanneer mensen hun purpose (bestaansrecht of hoogste doel) kennen, zij de beste bijdrage hebben in de wereld. Want dát hebben zij hier te doen, je purpose verandert nooit. We begeleiden mensen om dat hoogste doel te herkennen zodat zij een transitie maken van het denken naar het weten, van de ratio naar het hart.    

Intuïst©️ brengt moderne technologie en spiritualiteit (het onzichtbare) samen om intuïtieve intelligentie te kunnen ontwikkelen. Deze serious game is een unieke procesversneller in coaching. We leiden professionals op tot Intuïst© Facilitator zodat we de rimpel in de oceaan kunnen zijn. Intuïst©️ is een samensmelting van kleurenpsychologie, de archetypen van Jung en de mystiek van ongeankerde symbolen. Deze unieke combinatie maakt dat de intuïtieve intelligentie op een verrassende manier wordt geactiveerd. Het is een procesversneller voor het verkrijgen van nieuwe inzichten.

We hebben de ambitie om zowel binnen bedrijven en organisaties, als zelfstandige professionals op te leiden tot Intuïst©️ Facilitator.
Hierdoor ontstaat er een beweging die gebaseerd is op de 3 onderstaande Merkwaarden.

Intuïst©️ benadrukt dat ieder mens uniek is en bestaat uit een veelheid van talenten. De talenten die op dit moment worden aangesproken zijn er klaar voor om gezien te worden. Daardoor kan je nu wél naar de uitdagingen kijken die enige tijd geleden nog te groot voor je waren.
Intuïst©️ helpt je om aan te gaan waar je klaar voor bent en waarde toe te voegen aan het leven van anderen zodat je impact maakt en de wereld op jouw unieke manier helpt te verbeteren.

Intuïst©️ verbindt het beste uit 2 werelden: transformatieve coaching en moderne techniek. Doordat Intuïst©️ is gebaseerd op de werking van het brein en daarmee de intuïtieve intelligentie activeert, is het een unieke procesversneller. De Serious Play kan zowel online als fysiek worden ingezet. Ook is er een Engelse variant. Intuïst©️ is het gereedschap voor visionairs, intuitive leaders en changemakers in een wereld waar verandering de standaard is.

Wanneer we het niet meer weten is het nodig om te spelen. Zodra we spelen hebben we plezier, dingen gaan dan moeiteloos. Bedrijven die speels werken blijven zich ontwikkelen.
Intuïst©️ is een verrassende manier om te ontdekken wat er onbewust speelt. Het roept verhalen op die duidelijk maken welke krachten, verlangens en uitdagingen er spelen. Én het geeft verrassend snel inzichten die je via toeval ontdekt.

Onze strategie

Wij willen visionairs, changemakers en intuitive leaders leren hoe zij wendbaar blijven.
Hierdoor dragen zij bij aan verbetering van de wereld.
We leiden (in company) professionals op tot Intuïst© Facilitator. 
Hierdoor ontstaat er Work Flow Balance waar zij zelf eigenaar van zijn.

‘Ik ben door het spelen van Intuist© tot verbluffende nieuwe inzichten gekomen en heb patronen doorbroken die me onbewust al die tijd in de weg hebben gezeten. Ik durf nu al te stellen dat het een “life-changer” is. Niets is onmogelijk en de kracht zit in jezelf. Ik heb zulke sprongen gemaakt en ben zoveel sterker en zelfbewuster geworden. Het geeft veel hoop en vertrouwen richting een mooie toekomst!’.

Scroll naar boven