Je weet meer dan je denkt

Achtergrond van Cato Pater

Cato heeft als psychosociaal therapeut in de GGZ (20 jaar) veel kennis over gedrag van mensen en wat hen drijft.
Zij gelooft dat we zelf een doorbraak kunnen bewerkstelligen waardoor we toegang krijgen tot ons potentieel.
Al sinds haar puberteit heeft Cato veel interesse in de werking van het brein en de Body-Mind connectie. Dit draagt zij graag uit in haar werk.
Bij haar vertrek uit de GGZ wilde Cato vooral iets ontwikkelen waardoor mensen veel sneller bij hun intuïtie zouden kunnen komen.

De Intuïst©️ Experience

Bedrijven in transitie hebben voortdurend nieuwe inzichten nodig. Hoe kunnen zij hun creativiteit oproepen zodat eye-openers beschikbaar zijn? Cato biedt een interactieve beleving waardoor mensen zichzelf en elkaar beter leren kennen en met nieuwe inzichten naar huis gaan. Daarbij deelt zij kennis over intuïtieve intelligentie en laat ervaren hoe we deze bron van wijsheid kunnen aanboren in ons dagelijks leven. En dat alles met een dynamische twist. Dát is de Intuïst©️ Experience.

Cato zelf

‘Als tiende kind wil je bijzonder zijn en niet één van de velen. Authenticiteit is dus één van mijn belangrijkste waarden. Dit geef ik ook door aan mijn klanten. Ik spreek het onderscheidend vermogen aan waardoor zij kunnen uitblinken. Mijn creativiteit is daarbij altijd mijn uitlaatklep geweest en het bleek mijn grootste kracht. Mijn gevoeligheid was een groot struikelblok. Het heeft lang geduurd voordat ik inzag dat dit een gave is waar ik het licht op moet schijnen. Sindsdien laat ik mij in mijn business leiden door spiritualiteit en stem ik mij af op wat mij leidt. Want we hebben steeds minder controle, dat is een teken van deze tijd. Met de opkomst van A.I is onze intuïtieve intelligentie het enige wat ons onderscheid van een robot. Het verbindt ons met een groter bewustzijn waar we onderdeel van zijn. Dat bewustzijn leren gebruiken is de opdracht waar we nu voor staan’.   

Purpose van Cato

Als Business – Intuïst laat zij mensen onder het oppervlak van hun bewustzijn kijken
waardoor zij hun wijsheid vinden en daardoor de wereld kunnen helpen verbeteren.   

Cato haar purpose is gebaseerd op 3 TalentenTypen: schepper, gids en magiër.

‘In archetypische bewoordingen ben ik een magische creator die mensen laat verwonderen
zodat zij in de spiegel van grootsheid kunnen kijken en vandaar het onmogelijke gaan realiseren. Dat is mijn drive’. 

Scroll naar boven